Muke po MVP-u!

Imali smo malo mira od free agency, osim naravno standardne Melo sage koja se provlači već nedeljama, kada nas je Irving iznenadio i zatražio trade. Mnoge ekipe su se uključile, a samo je pitanje vremena kada će promeniti boju dresa.

27.jul,2017.

  • Derrick Rose je pokušao da potpiše sa 2 contendera prije Cavsa, no oni nisu bili zainteresirani. Prošle sezone se pričalo kako bi mogao u Spurse, te se ponudio njima, kako i Clippersima, no obe ekipe su zaključile da im on nije potreban. Sada je potpisao minimalac za Cavse, a još sredinom prošle sezone je govorio kako će vijati max ugovor na kraju sezonu… Povrede uništile bivšeg MVP-a

26.jul, 2017.

  • Košarka se vraća u Kišni grad! Glavni čovek NBA lige Adam Silver izjavio je kako je ekspanzija lige neminovna, te da je samo pitanje vremena kada će se desiti. Nas raduje to što je Seattle među prvim gradovima koji bi mogli dobiti klub. Svi se sećamo kako su ordinirali The Glove i Reighn Man i njihove borbe s Jordanom, pa sve do 2008. godine kada se klub preselio u Oklahomu. Sada će Sonicsi možda još jednom zaživeti, a to je nešto što grad s ovakvom košarkaškom tradicijom sigurno zaslužuje.

  • Na Pro-am utakmici prije početka kampa povredio se jedan od bitnijih igrača s klupe Phoenix Sunsa. Brandon Knight je pokidao ligamente u kolenu te postoji mogućnost da ga nećemo videti na parketu čitavu iduću sezonu.

  • U Portlandu su se dozvali pameti. Nakon što su prošle godine mečirali ponudu Netsa za Allena Crabbea i tako mu dali ogorman ugovor, on nije zadovoljio u ovoj sezoni. Tako da će sada ipak završiti u Brooklynu. Tradeali su ga za Andre Nicholsona, no pretpostavlja se da će on biti otpušten i da su ovo uradili kako bi uštedili novce.

  • Nedavno se pojavila vest kako su Sunsi ponudili Bledsloea i Josha Jacksona + pickove za Irvinga, no sada iz uprave Phoenixa to demantiraju. Rekli su kako je Jackson nedodirljiv i da ni u kojim kombinacijama neće biti tradean. Pametan potez.

1 Trackback / Pingback

  1. Od vrha do dna: Košarkaška sudbina najmlađeg MVP-a - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*