Dule tužio Partizan!

Dugogodišnji zaštitni znak Partizana Duško Vujošević tužio je svoj bivši klub. Najtrofejniji trener u istoriji kluba je odlučio poslati Partizan pred sud zbog neisplaćenih dugovanja.

Dule kaže da je 5 godina odlagao tužbu jer je mislio kako se stvari mogu rešiti i “mirnim” putem. No, očito da mu je dozlogrdilo čekati i preuzeo je stvar u svoje ruke. – “Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako”- rekao je Dule.

-“Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovorili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje.”-dodao je Dule.

To je bio mandat u kojem je stigao nakon kratke avanture u CSKA. Prije toga stvorio je silu od Partizana te ubilježio i vrlo dobre rezultate u Euroligi. Osvojio je sve što se može osvojiti u domaćem prvenstvu i ABA ligi, no na kraju ova priča izgleda da neće imati sretan završetak.

Dule je trenutno selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, te s mladom ekipom ostvaruje odlične rezultate. Mladi Musa je predvodnik Bosne, a zasada u pretkvalifikacijama imaju 2 pobede iz 3 utakmice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*