Dobre vesti za Srbiju!

Novosti.rs

Reprezentacija Srbije je verovatno ekipa koja je najviše bila pogođena povredama i izostancima prije nadolazećeg Eura. Praktički se može napraviti još jedna ekipa od igrača koji fale i sigurno bi konkurirala za medalje.

Prošle nedelje zadnji je nastup otkazao Miroslav Raduljica. Dosada je bio neizostavni član reprezentacije, a iako u svojim klubovima nije pružao dobre partije, za repku je oduvek bio na najvišljoj razini. Uz njega trebao je otpasti i Nemanja Nedović, koji je u međuvremenu otišao na dodatne preglede u Malagu zbog svoje povrede ramena.

Lepe vesti za Srbe su stigle iz Španije, Nemanja će nastupati na Eurobasketu! Izgleda da je povreda sanirana, te nije teška kako se isprva činilo i Nemanja će se staviti na raspolaganje izborniku Đorđeviću već za Akropolis kup u Atini.

Uz njega nastup je potvrdio i Miloš Teodosić. Jučer je bio na pregledima kod doktora iz svojeg novog kluba Clippersa. Kako je Giannis otpao, a grčki zavez je optužio Buckse da su sabotirali njegov nastup, nekako smo mislili da će slična situacija biti s Teom. No nasreću niti njegova povreda nije teže prirode i Teo se stavio na raspolaganje Saletu za Turnir.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Bavarci čestitalci svojoj 'četvorci' pobedu nad Nemačkom! - Ostatak Sveta
  2. Bavarci čestitali svojoj 'četvorci' pobedu nad Nemačkom! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*