Fear the Beard

Najpopularnija brada Nba lige James Harden je odigrao sezonu za pamćenje. Bio je drugi u MVP poretku i neverovatno se dobro snašao na poziciji playmakera. Ovom sezonom je sigurno došao u Top 5 igrača lige, a usput je imao nekoliko fenomenalnih partija, te je za nekoliko stvari zapisan u knjige rekorda.

Ostvario je čak 7 TD učinaka sa 40+ poena, što je raritetan učinak. Uz to je postao i prvi igrač u istoriji koji je zabio 2000 poena , a da je asistirao za još toliko.

U utakmici protiv Knicksa je ostvario neverovatan triple double. Bio je učesnik u čak 95 poena svoje ekipe, što je najbolje još od Wilta kada je ubacio 100 poena. Postigao je na ovoj utakmici carrer high 53 poena uz 17 asista i čak 16 skokova.

Vukao je Rakete sve do polufinala konferencije, izbacivši pritome MVP-a Westbrook i Oklahomu. Preko Spursa nije išlo, no Harden je odigrao vrlo dobro i u playoffu. Posebno je bio dobar u prvoj utakmici u kojoj su Rakete totalno razmonitrale Spurse.

Ove sezone je najavio još veće stvari. Preko leta se bacio na trening i sada dolaskom Paula napokon želi napraviti veći iskorak u playoffu. Ekipa Rocketsa već sada izgleda jako opasno i s još kojim pojačanjem (Melo?) možda mogu konkurirati čak i Warriorsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*