NBA zvezde čuvajte se, Kobe izaziva!

Svima nam je dobro poznat “Mamba mentality” kod Kobea Bryanta. Kada uđe u “zonu” nijedan cilj nije neostvariv. Ima nebrojeno priča o Kobijevim treninzima, te o tome da nije prezao ni od čega da dođe do cilja. Kada se povukao iz košarke Kobe je uzeo pauzu nekoliko meseci, nije ga bilo nigde no znali smo da čovek kao što je on ne može dugo bez košarke.

Kobe mentor!

Koncem prošle sezone je već počeo davati savete igrači u playoffu, pogtovo Isaiah Thomasu s kojim se i zbližio. Također je rekao kako su vrata otvorena svima ukoliko žele saznati neke “tajne zanata” od jednog od najboljih. Ove sezone svoje tutorstvo je odlučio preneti na jednu vrstu izazova. tzv “Kobe challenge”. Tu se zasada odlučio za 3 igrača pred koje je postavio izazove za novu sezonu.

Prvi od njih na listi je bio Isaiah Thomas. Iako se još uvek ne zna u kojoj će ekipi igrati, trade s Cavsima još nije zgotovljen, omaleni Thomas je već dobio svoj zadatak. To je prva petorka lige. Prošle sezone je ušao u drugu petorku, bio jedan od najboljih strelaca i igrača lige, a Kobe želi da on dođe na još jedan viši nivo.

Nakon njega na red je došla najnovija senzacija lige, Greek Freak Giannis Antetokoumnpo. Njegov izazov je da u idućih nekoliko sezona dođe do MVP-a lige. To isto je Giannis već rekao da mu je cilj, no sigurni smo da će zbog ovoga dobiti dodatnu motivaciju.

Kako se ovo već podosta raširilo po ligi, John Wall je sam odlučio upitati šta ima od izazova za njega. Kako je iza Walla najbolja sezona karijere i sjajan nastup u playoffu, Kobe je odlučio da je za njega najbolje da uđe u najbolju defenzivnu petorku lige. Wall je sjajan potencijal u obrani i verujemo da mu treba samo još malo kako bi postao elitni defenzivac. Možda je ovo prevaga…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Grčki Apolon se polako pretvara u Kratosa! - Ostatak Sveta
  2. Neka se spremi, neka se spremi - JOKIĆ! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*