Prestani da igraš kao p***a!

Photo by Fernando Medina/NBAE via Getty Images

Nije dobro izgledalo u ‘velikoj jabuci’ prošle godine. Knicksi su imali razočaravjuću sezonu, a vodeće zvezde tima – Anthnony, Rose i Porzingis kao da su jedva čekali da se završi sezona i da napusti brod koji tone. A napustili su ga već Rose i Phil Jackson, sad već bivši manadžer New Yorka koji nije uspeo napraviti čudo, a Melo je celo leto tema za trade. No, svi su se iznenadili kada je mlada zvezda Knicksa i ljubimac publike Kristaps Porzingis propustio izlazni intevju na kraju regularnog dela sezone. Bio je to nagoveštaj da nešto nije u redu:

Krilo Knicksa na izlaznim vratima?

Nedavno su mediji otkrili kako je uzrok tome bila tenzija između njega i prvog trenera New Yorka, Jeffa Hornaceka. Naime, tokom jednog treninga Hornace je odveo sa strane najboljeg Porzingisovog drugara, Willya Hernangomaza i rekao mu je da poruči Porzingisu “da prestane igrati kao p***a”!

To je u timu već narušenih odnosa unelo nove tenzije. Ali kako se u poslednje vreme priča, ratne sekire na relaciji Hornacek – Porzingis su zakopane i Porzingis ostaje prva violina Knicksa u narednoj sezoni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*