Lebron narednog leta prelazi u Lakerse!

Fadeway World

Izgleda da u Clevelandu nema mira. Tek što se prašina nakon odlaska Irvinga u Boston slegla, sledi nova bomba:

Lebron James se 2018. godine seli u Los Anđeles Lejkerse”!

Nije to nova vest, o tome se priča već dugo, niti je Lebron nešto mnogo opovrgavao to. Ali prthodnih dana to je ‘podgrejano’ izjavom uglednog novinara i kolumniste ESPN-a, Petera Veksija. Da stvar bude još zanimljivija Lebron i supruga mu Savannah uhvaćeni su kako u LA obilaze potencijalne škole za svog 13-godišnjeg sina.

Nije nova vest

Još tokom juna, brojni brojni portali u Americi preneli su vest kako bi Lebron James mogao sledećeg leta iskoristiti opciju u svom ugovoru i napustiti Cleveland. I uputiti se u – Los Angeles! Osnova za tvrdnju ima, Cavsi su tim koji realno nema perspektivu, osim Irvinga (u međuvremenu je otišao) u prvoj postavi nema mladih igrača, a sem njega, Lebrona i Kevina Lova (koji finalnu seriju sasvim prosečno) u petorci, ali i na klupi, nema igrača koji bi mogli preuzeti igru u godinama što dolaze.

Cavsi su izgubili u finalnoj seriji od Warriorsa, ovo je Lebronu bilo peto izgubljeno finale, i razumljivo je da je željan novih izazova. Još prošle godine je u svom tekstu poznati novinar Adrian Wojnarowki napisao kako ne misli da će Lebron u Cavsima ostati večno.

Sa druge strane Lakersi prave tim za budućnost. Već imaju plejadu mladih igrača, i fali im samo jedan superstar.

Kako su mediji preneli vlasnik Lakersa Jeanie Buss i Maverick Carter, čovek koji vodi Lebronove poslove u Cavsima, već su se nalazili nekoliko puta.

To je pokrenulo glasine da se Lebron ozbiljnio razmišlja o selidbi u Kaliforniju, gde ima i kuću nedaleko od Staples centra. To je potvrdio i Jalen Rose, nekadadašnja NBA zvezda, u razgovoru za portal First Take.

Lebron ima u svom ugovoru opciju da nakon naredne sezone napusti Cleveland i kao slobodan agent pređe u neki drugi klub. Lakersi imaju puno prostora u svom capu da narednog leta potpišu ne samo Lebrona već još jednog igrača All Star kalibra.

1 Trackback / Pingback

  1. "Lebron ne treba još jedan prsten" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*