Jedan porastao, drugi smršao

Brandon Ingram je jedna od nadolazećih zvezda. U svojoj rookie sezoni ovo krilo Lakersa, kojem izuzetno leže i bekovske pozicije, postizao je 9.4 poena u 4 skoka u 79 mečeva koliko je odigrao. Od njega se očekuje da bude jedan od nosilaca igre Lakersa u godinama što dolaze. Zvanične brojke pokazivale su da je Ingram u prošloj sezoi bio visok 2.07 cm, a nezvanično se govori kako je momak tokom leta narastao za čitava 4 cm, i da je sada visok 2.11 cm, dakle nešto kao mlađa verzija Kevina Duranta! Ukoliko dodamo njegov impresivan raspon ruku od 2.21 dobijamo zaista zastršujuće rešenje za nekoliko pozcija – bekovsku, krilnu i poziciju krilnog centra.

Drugi mladić koji igra na drugoj američkoj obali, 23-godišnji Marcus Smart iz Celticsa, vredno je trenirao ovog leta, a rezultati su vidljivi kada je njegova kilaža u pitanju. Korpulentni bek izgubio je ovoga leta čak 9 kilograma.

Angažovao je i privatnog ”trenera”, koji vodi računa o svemu. Pošto je tim promenjen ovog leta, a Boston  su napustili neki vrlo bitni igrači poput Bradleya, Thomasa, Crowdera, Smart bi trebalo da ima veću ulogu u novoj sezoni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*