Nuggetsi potpisali centra

SLAM Magazine

Nakon neverovatnog Eura vreme je da se vratimo na NBA vesti. Uskoro kreće predsezona, 30-og ovog meseca kreću Nba utakmice i duga letnja pauza je napokon gotova. Ekipe još uvek rade na finaliziranju rostera za iduću sezonu, a verujemo da su sve veće zamene već obavljene i ostaje samo poliranje sadašnjih rostera.

Jedna od ekipa koja u novu sezonu ulazi s većim ambicijama su svakako Denver Nuggetsi. Osokoljeni strašnim napretkom našeg Nikole Jokića odlučili su oko njega graditi tim. Potpisali su Millsapa kao idealnog partnera za Jokića, a sada su potpisali i back upa. Produžili su ugovor s Masonom Plummleem kojega su prošle sezone doveli za još jednog našeg igrača Jusufa Nurkića.

Dali su mu 41 milion $ i time osigurali njegovu 3-godišnju vernost. Miles je sličan igrač Jokiću iako nije niti blizu njegove kvalitete, no ako ništa drugo imaju sličan stil igre. Njegova najveća snaga je energija s kojom ulazi u utakmicu a dosada se pokazao i kao solidan dodavač što je zapravo identitet koji traže u Denveru. Ovime su verovatno i zaokružili roster za iduću sezonu, te je playoff s ovim rosterom gotovo zagarantiran.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*