Green se revanširao Durantu

Prošlo leto Kevin Durant je odradio jedan od najkotroverznijih prelazak u poslednje vreme u Nba ligi. Odlučio je ostaviti svoj prijatelja Westbrooka i s Curryem i ostalim Ratnicima oformiti Supertim. Od tada ne prestaju konstantna podbadanja Duranta na svim socijalnim mrežama. Nedavno je napravio glupost kada je kritizirao svog bivšeg trenera u jako čudno koncipiranom tweetu. Naravno da je na to odgovor imao i Durantov saigrač, jedan od najvećih brbljavaca lige Draymond Green.

Inače su njih dvojica dobri prijatelji, a Green je naravno iskoristio šansu da se podsmejava Durantu. -“Čuli smo se preko poruka čim se saznalo za tu glupost. Ali, čim sam ga video smejao sam mu se u lice. Dobro sam se nasmejao i dobro sam se osećao. Bio sam i ja u sličnoj situaciji, a tada je on bio jedan od onih koji su me najviše ismevali”, prokomentarisao je Green.

Iako je već prošlo više od godinu dana ta stvar se još uvek provlači po Twitteru, Facebooku i ostalim mrežama. Nedavno je Kevin odlučio odgovoriti na jedan Tweet u kojemu je oštro kritizirao bivšeg trenera Donovana, te njega naveo kao jedan od razloga njegova odlaska. Mnogi nisu verovali da bi Durant to napisao sa svog profila pa se počelo sumnjati da koristi druge “lažne” profile kako bi se obranio od “hajke”.

Vidimoda je Tweet jako čudno koncipiran, te da je Durant zapravo pisao o sebi u trećem licu, pa su te sumnje do neke granice bile i opravdane. Sada se oglasio i sam Durant koji je demantirao da ima više profila, no da je taj Tweet sam napisao. Dodao je kako žali zbog toga, te da nije trebao prozivati bivšeg trenera i suigrače. -“Nisam spavao niti jeo poslednja dva dana, otkada sam poslao taj Tweet. Bilo je detinjasto od mene. To je bio idiotski komentar i sada žalim što sam ga napisao. Ovim putem bi se želio izviniti za to.”- izjavio je Durant.

1 Trackback / Pingback

  1. Stvari koje niste znali o Kevinu Durantu! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*