Kako su ocenjeni Teo, Bogdan, Žižić

NBA 2K18 je izuzetno popularna, ne više samo u Americi, a ocene i rejtinzi koje dobijaju igrači sve su biže onome što oni realno i pružaju na terenu. Zbog toga se uvek željno iščekuje izlazak ove igrice, a sami igrači nerado priznaju kako ih ove ocene pogađaju.

Pogledajmo kako su ocenjene novajlije u ligi, četiri igrača koja su ponikl u našem regionu – Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović iz Srbije, Ante Žižić iz Hrvatske, odnosno Cedi Osman iz Turske, momak rođen u Ohridu i odrastao u Sarajevu.

Bogdan Bogdanović (Sacramento Kings, ex Fenerbahce)

Bogdan je dobio opasan ‘look’, no čini se da je pobednik Eurolige, član najbolje petorke istog takmičenja, potom jedan od kandidata za MVP minulo završenog Eurobasketa i član njegove najbolje petorke možda zaslužio nešto bolju ocenu. Šut je njegovo najjače oružje, Amerika će upoznati njegove trojke i novi potez – step away, no Bogdan je na Euru pokazao svu svoju igračku raznovrsnost koju ova igrica i nije uzela u obzir.

Cedi Osman (Cleveland Cavaliers, ex Anadolu Efes)

Njega su na osnovu izgleda u igrici prozvali vanbračnim detetom Bojana Bogdanovića i Timofeja Mozgova. On je isto ekslodirao na Euru, ali je potpuno nepoznanica za Amerikance. No pokazao je kako je ofanzivno odličan, kako ima potencijale za defanzivno usavršavanje. Za Amere i njegove Cavse odličan materijal za oblikovanje i usavršavanje.

Jokić među top centrima, Lebron i Durantula najbolji!

Miloš Teodosić (L.A. Clippers, ex CSKA Moscow)

Poznajemo mi dobro Tea, poznaju ga i Amerikanci. Najbolji play van Amerike. Za veći rejting treba mu samo iskustvo. Ukoliko Teo bude igrao kako zna, sledeće godine mu se ocena penje za deset vrednosnih jedinica. Samo su tri rookie igrača rangirana bolje od njega, to su prvi pick Markelle Fultz (Philadelphia 76ers) kao i Lonzo Ball (L.A. Lakers) sa po 80 ea tu je i Josh Jackson (Phoenix Suns) koji ima 78.

Ante Zizic (Cleveland Cavaliers, ex Darussafaka Basketball)

Ante je trebao biti nova uzdanica Celticsa, ali je nenadano završio u Clevelandu. Veliki potencijal, koji je u Evroligi bio među tri najbolja igrača kada se gledaju statistie za 40 minuta. Solidno je odigrao Letnju ligu, odlično je ocenjen za šut iz reketa, no za njega ima još puno prostora za napredak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*