Beli napokon spreman

Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images

Čovek koji je možda i najviše nedostajao Srbiji na Eurobasketu, Nemanja Bjelica je napokon ostavio povrede iza sebe. Povredio se u martu ove godine, te je ubrzo nakon toga poslan na operaciju stopala. To je značilo višemesečnu pauzu i nažalost je morao da propusti još jedno reprezentativno okupljanje.

Sada je, prema rečima vlasnika tima iz Minnesote, Glena Taylora potpuno zdrav. -“Razgovarali smo s Nemanjoj. Oseća se sjajno i povreda je stvar prošlosti.”-izjavio je Glen za ESPN. Dodao je kako će sigurno početak trening kampa za njega biti pod smanjenim intenzitetom, jer računaju na njega u novoj sezoni i ne žele ništa riskirat.

Dosada je Nemanja bio solidan u svojoj Nba karijeri. No od bivšeg MVP-a Eurolige očekujemo više. Problem je i u tome što u Wolvesima nema gotovo nikakave ovlasti i sveden je na ulogu skakača i spot up šutera, a svi znamo da je Nemanja puno više od toga. Sada će imati još bolje saigrače, no konkurencija na njegovoj poziciji je manje više ista, tako da verujemo da će zdravi Nemanja dodatno popraviti svoje igre u idućoj sezoni.

1 Trackback / Pingback

  1. Momci su ponovo u gradu! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*