Dragon uzvraća udarac

Često je plakao ovih dana Goran Dragić. Prvi put nakon velikog finala sa Srbijom u kojem je kao MVP vodio svoju Sloveniju do krova Evrope. Drugi put tokom velikog dočeka u Ljubljani i odluke da napušta reprezentaciju. Treći put je svoje emocije pokazao kada je dobio specijalan poklon – dres Netsa sa brojem 3 koji je nosio legendarni Dražen Petrović. I to ne od bilo koga, već od njegove majke Biserke.

Košarkaški mag, i veliki čovek koji ima svoje mesto u NBA istoriji

Taj isti broj nosio je i Goran Dragić u godini svojih najvećih uspeha. Slovenački kanal Planet TV ispunio je željku Biserke Petrović i uručio dres Dragiću.

“Ovo je među najlepšim poklonima koji sam dobio u životu. Divio sam mu se. Bio je moj idol. Znamo šta je napravio za jugoslovensku i svetsku košarku. Meni je čast nositi broj 3 kao on,” rekao je Dragić.

Posle sjajnog gesta Draženove majke Biserke, Goran se odlučio revanširati na sličan način. Poklonio je gosp. Biserki njegov dres s brojem 3 koji je nosio za reprezentaciju na nedavno zavšenom Euru. Dres s kojim je postigao najveći i njemu najdraži uspeh u karijeri, naslov prvaka Europe i uz to je pokupio i MVP priznanje.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*