Momci su ponovo u gradu!

Screenshot/Twitter

Velika očekivanja su ove godine u Vučjem gradu. Sjajno su odradili prelazni rok, doveli su pravu superzvezdu u Butleru te ga pridodali već sjajnoj mladoj jezgri.

Od Townsa se očekuju velike stvari iduće sezone. Svake godine je sve bolji i bolji, a prošle je bio među najboljim centrima lige. Wiggins bi također trebao potpisati novi ugovor vredan 148 milion $, te i od njega napokon očekuju taj još jedan iskorak koji je potreban, posebno u obrani.

Rešili su se i Rubia, doveli Teaguea koji više odgovara stilu koji Thibs voli, a oporavio se i naš Nemanja Bjelica koji će sigurno biti opasnost s klupe. Baš se od njega nadamo boljoj sezoni, jer smo sigurni da može puno bolje od onoga što je prikazao prošle sezone.

Beli napokon spreman

Wolvesi s Butlerom ove godine ne bi smeli propustiti playoff. Čak se usudimo reći da su potajni favoriti za nešto veliko. Thibs je sada ipak malo duže vremena proveo na klupi, te će moći bolje preneti svoje znanje ovim mladim igračima, a Butlera je već trenirao i praktički napravio od njega igrača koji je danas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*