Nema više druga mog…

Photo by Chris Landsberger, The Oklahoman

Ludo Nba leto je iza nas. Ove godine je verovatno najviše superzvezda promenilo svoj klub. Počelo je s Georgeom u Thundere, nastavilo se s Butlerom, Irvingom i Thomasom a sada je na kraju napokon završila i Melodrama. Carmelo Anthony je prešao u Oklahomu i tamo se pridružio starosediocu Westbrooku i novopridošlom Georgeu.

Presti je izveo sjajan trade, nije se odrekao niti jednog bitnije asseta u oba tradea koje su Thunderi uradili ovo leto. Štaviše, oslobodio je cap i rešio se nekih dugogodišnjih ugovora koji verovatno ne bi bili isplativi. U poslednjem tradeu se rešio Enesa Kantera i Douga Mcdermotta i za njih je dobio Mela. Tradeu je priodao i pick druge runde.

Odlaskom Kantera Presti je razdvojio populrani Stash Bros, Kantera i Adamsa. Njih dvojica su inače i veliki prijatelji izvan terena, činili su poznati duo “Stash Bros”, a  snimili su čak i nekoliko videa skupa.

No more “Stash Bros”

Ovaj rasplet verovatno nitko nije očekivao, slično kao i u tradeu za Georgea. Za Mela su se čitavo leto povezivali Rocketsi i Cavsi, a poslednjih dana pogotovo su Rakete bile aktuelne. Thunderi su iskočili praktiči iz ničega i ostvarili još jedan sjajan trade. Verujemo da će ovo sigurno teško pasti i Adamsu, a i Kanteru koji je prije samo 4 dana hvalio svoju, sada već bivšu, organizaciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*