(Napokon) neki novi Knicksi

Dosta je promena bilo ovo leto u Velikoj Jabuci. Prva stvar je što su se zahvalili Philu Jacksonu, za kojega su mnogi smatrali da je bio glavni razlog neuspeha Knicksa. Forsiranje trokut napada očito nije funkcioniralo, a uz to se uspio posvađati s gotovo svim zvezdama. Melo je odavno tražio izlaz, a čak je i Zingis bio jedno vreme nezadovoljan.

No sada su najavili neke promene. Prva stvar je što trener Hornacek više neće raditi po uputama “nekoga iznad sebe”, u ovom slučaju Jacksona kao prošle sezone. Sada će imati odrešene ruke, a rešili su se i nezadovoljnog Mela te mirno mogu krenuti u rebuilding. Na Jacksonovo mesto je postavljen Scott Perry za kojeg Hornacek ima samo reči hvale.

„Scott i ja smo razgovarali o mnogim stvarima i moram priznati da smo se odlično slagali. U niti jendom trenutku nismo rekli da se ne slažemo međudobno. Smatram da smo na istoj talasnoj dužini i da bi mogli napraviti velike stvari s Knicksima naredne sezone“- rekao je Jeff. Dodao je i to da je sada napokon sretan s izborom igrača koje ima na raspolaganju.„Stil igre koji igrači preferiraju razlikuje se od dosadašnjeg načina. Napravit ćemo neke promjene u našem sistemu i vidjeti kako će stvari funkcionirati.“- zavšrio je Hornacek.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Dragi New York" - Ostatak Sveta
  2. Najava sezone 2017/18 ATLANTIC - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*