“Dragi New York”

Nakon višemesečne drame sapunica Melo je napokon dobila svoj kraj. Prešao je u redove Oklahome, nakon što je proširio svoju listu koje miče sa svoje “no trade klauzule”. S tim potezom završila je još jedna era u Knicksima. Otkada je došao iz Nuggetsa navijači su Mela smatrali spasiteljem. Iako nije do kraja ispunio očekivanja, ne može se reći da se nije trudio. U 7 sezona u Knicksima bio je jedan od najboljih strelaca lige, postizao je ukupno 24,7 poena u proseku uz 7 skokova.

Sada se odlučio oprostiti od bivšeg kluba. -“Otkada smo se prvi puta sreli, znao sam da smo jedno za drugo.”-izjavio je Melo u svom oproštajnom pismu od Knicksa.

Za franšizu Knicksa ne možemo reći da je među boljima u ligi. Godine traženje i ispravljanja pogrešaka bivših GM-ova nisu donele ništa. Zen Master se posvađao s većinom ljudi u klubu i to nikako nije funkcioniralo. Sada su ga se napokon rešili i nadaju se krenuti u novu eru.

(Napokon) neki novi Knicksi

Iako u lošem trenutnom stanju, Knicksi su i dalje velika franšiza. Odgovorili su Melu u oproštajnom videu, gde su mu se zahvalili za svih 7 godina zajedničkog druženja.

1 Trackback / Pingback

  1. Trulež u 'velikoj jabuci' - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*