Večeras gledamo nove Lakerse i Wolvse, Jokić protiv šampiona

J Alexander Diaz/Los Angeles Lakers

Uskoro kreće NBA liga, manje od tri nedelje ostalo je do početka nove sezone. No, klubovi polako kreću se pripremama, a večeras počinju i prve pripremne okršaje.

Denver Nikole Jokića i našeg Ognjena Stojakovića igra večeras od 2.30 po našem vremenu protiv šampiona, Golden State Warriorsa. Svakako da je ovo tek prvi susret za oba tima, i da niti jedan trener neće igrati u najjačem sastavu, da će se kriti aduti. No, biće zanimljivo videti koliko će spreman Jokić dočekati ovaj duel, kako će se snaći u paru sa pristiglim All Starom Paulom Millsapom, i kako je ceo tim Nuggetsa napredovao tokom leta. Sudeći prema onome što smo videli u dosadašnjem delu priprema, između Jokića i Millsapa se već stvorila hemija.

Denver Nuggets

Sa druge strane Warriorsi su očuvali tim, najviše zahvaljujući Kevinu Durantu koji se odrekao značajne sume novca kako bi se mogli produžiti ugovori sa Igudalom i drugim važnim igračima Golden Statea.

Još jedan zanimljiv duel čeka nas večeras a sastaju se novi i mladi Lakersi predvođeni Lonzo Ballom, Kylom Kuzmom, Brandonom Ingramom, Ivicom Zupcem, uz iskusne Brooka Lopeza i Andy Boguta, a sa druge strane su silno pojačani Wolvsi sa Butlerom, Townsom, Wigginsom, Teagguom. Naš Nemanja Bjelica je pod znakom pitanja jer još sanira povredu.

Minnesota Wolves

Ljubitelji košarke jedva čekaju da vide na delu i Miloša Teodosića, a prilika za to je 1 oktobra, kada Raptorsi dočekuju Clipperse, od 22 časova po našem vremenu. Istog dana od 18 časova, Heat igra sa Hawksima, prilika da vidimo na delu MVP-a minulog EP-a u basketu, Gorana Dragića.

Evo svih mečeva za prva tri dana priprema:

30 septembar, subota

Golden State – Denver (2.30 h)

Lakers – Minnesota (4.00 h)

1 oktobar, nedelja

Miami – Atlanta (00.00 h)

Toronto – Clippers (4.00 h)

2 oktobar, ponedeljak

Washington – Long Lions (1.30 h)

Boston – Charlotte (1.30 h)

Memphis – Orlando (2.00 h)

Dallas – Milwaukee (2.30 h)

Utah – Sacramento (4.00 h)

Lakers – Nuggets (4.30 h)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*