Bjelica zaigrao, ovacije Ballu, Wolvsima plen

Twitter

Nemanja Bjelica vratio se na teren. U pobedi svojih Wolvsa protiv Lakersa (108 – 99), odigrao je čak 20 minuta, i za to vreme postigao jednu trojku (1 od 5 šut iz igre), uhvatio 4 lopte i tri puta asistirao. Thibodeau je mešao karte, što ne čini često u takmičarskim mečevima, tako da su glavne zvezde igrale dosta malo. Stoga i ne čudi da je Wolvse predvodio Muhammad sa 20 poena u 6 skokova, Taj Gibson sa 18 poena i 9 skokova, dok je prva zvezda tima KA Towns imao 15 poena, 6 skokova, 3 asistencije i 2 blokade za svega 20 minuta. Dueng je sa klupe dodao 14 poena i 12 skokova, dok je play Teague uz 11 poena zabeležio 9 asistencija. Jimmy Butler je za svega 12 minuta postigao 10 poena.

Kyle Kuzma je nastavio sa dobrim igrama iz Letnje lige. Iako je ušao sa klupe, mladi krilni centar je meč završio sa 19 poena (9 od 12 iz igre) i pet skokova, za 22 minuta.

 

Julius Randle je upisao 15 poena, uz sedam skokova, dok je Jordan Clakson meč završio sa 14 poena. Lonzo Ball nije bio napadački raspoložen, postigao je svega 5 poena od toga jednu trojku koja je doživela ovacije, ali je sjajni asistirao (8) i skakao (7), pokazavši svoju raznovrsnost u igri.  Ivica Zubac je igrao 19 minuta, postigao je 9 poena i uhvatio 5 lopti. Niti jedan od iskusnih igrača na centarskoj poziciji – Lopez ili Bogut – nije nastupio na ovom meču.

1 Trackback / Pingback

  1. "U Americi ima problema..." - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*