Howard i njegovih 5 familija

Poznato nam je već da NBA igračima poneka “avantura” sa strane nije nepoznata. Kroz istoriju NBA mnogo igrača se susretalo s otplaćivanjem više alimentacija različitim ženama. Tako je prošao i nekadašnji najbolji centar NBA lige Dwight Howard. Naime osim na parketu, i izvan njega je ostavio trag gdje god je igrao.

Tako “Superman” ima petero djece s pet različitih žena. Svo petero djece živi sa svojim majkama, trenutno ni jedno nije s Dwightom, no izjavio je kako je u odličnom odnosu i stalnom kontaktu sa svima njima. -“Teško je. Trebao sam biti odgovorniji. Griješio sam, ali niti jedno od njih ne gledam kao na pogrešku, svi su mi oni blagoslov”- rekao je Howard.

Ovo ljeto je pozvao sve svoje familije na kampiranje, rafting, planinarenje u poznato zimovalište Aspen. Tamo je proveo nekoliko dana sa svojom mnogobrojnom familijom. Nedavno je debitirao za svoj novi klub, Charlotte Hornetse protiv Kelta. Zasada se dobro snalazi na parketu, a vjerovatno ćemo uskoro vidjeti i kakav je izvan parketa, otprilike za nekih 9.mjeseci.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Najpoznatije 8-ice današnje NBA - Ostatak Sveta
  2. Sva deca 'kišnog čoveka' - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*