Spursi uzvratili Kraljevima, George odličan u pobedi

Twitter

Drugi meč u samo nekoliko dana ovaj puta je otišao na stranu Spursa. Početak nije tako izgledao. Kingsi su u prvom delu razvalili uspavane Spurse, no već do poluvremena Popovi momci se bude. Potpuno su prelomili meč u poslednjem delu koji su dobili sa 11 razlike, te na kraju došli do pobede od 20 razlike.

Green je sada odigrao puno bolji meč, posebno što se tiče šuterskog dijela. Ubacio je 20 poena uz 3 pogođene trojke, a Mills je s klupe dodao 15 uz 6 dodavanja. “Partizanovci” Bertrans i Lauvergne su također odigrali puno bolje mečeve. Lauvergne je dominirao pod obručima, uz 7 poena uhvatio je čak 10 skokova, a Bertrans je dodao 9 uz 3 pogođene trojke.

Petorka Kingsa je gotovo čitava bila dvoznamenkasa, no ni to nije pomoglo. Cauley Stein je bio najbolji sa 14 poena i 9 skokova, a pratio ga je njegov centarski partner Labissiere sa 13 ubačaja. Bogdan je imao solidnu minutažu i za 16 minuta je ubacio 4 poena uz 3 dodavanja.

Protiv Pelikana smo prvi puta videli novu veliku trojku Oklahome zajedno na parketu. Georgeu i Melu se sinoć pridružio i MVP Westbrook. Nije puno igrao, samo 10 minuta no i to mu je bilo dovoljno za 9 poena i 4 asista. Utakmica je bila napeta u prvom delu, Rondo je vukao u prvoj četvrtini, no odigrao je samo 7 minuta, a posle toga Pelikani su stali. Thunderi su došli do prednosti u drugoj dionici i posle toga se nisu osvrtali.

Paul George je bio sjajan, ubacio je 25 poena uz 4 skoka, a Melo je za 17 minuta dodao 9 poena i 6 skokova. Gotovo svi igrači Oklahome su se upisali u listu strelaca, osim Collinsona, tako da su Thunderi imali čak 13 igrača s barem 2 poena. Glavne zvezde Pelikana se nisu naigrali. Rondo je igrao samo 7 minuta, Boogie 14, a Davis najviše od njih, 17 minuta. No usprkos manjoj minutaži Twin Towersi su bili najbolji u svojoj ekipi. Davis je ubacio 14 poena uz 7 skokova, a Boogie je dodao 13 uz 4 skoka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*