Vučević i Magic protiv Dragona, bogat program u nedelju

Jedina utakmica na večerašnjem programu je ona Heata i Magica. Obe ekipe imaju 1-1 score u dosadašnjoj predsezoni, a niti jedna nije pokazala neke izuzetne partije. Heat je prvo dobio Hawkse, da bi poslije izgubili od Netsa. Spoelstra još uvijek uigrava sve opcije, ne koristi toliko Dragića, već više traži rotaciju i dubinu. Nove akvizicije su se pokazale kao pojačanja, pogotovo Olynik.

S druge strane ekipa Magica se također traži. Prvo su izgubili od Grizzliesa, da bi nakon toga pobijedili Mavse. Drago nam je vidjeti da je Mario Hezonja u dobroj formi, obje utakmice je bio vrlo dobar, pogotovo drugu protiv Mavsa. Ostatak ekipe se još traži i Vogel još uvijek pokušava sve ukomponirati. Najveće pojačanje su zapravo dobili u uredu, jer se priključio novopečeni Hall of famer Tracy McGrady.

Za razliku od večeras kada nas očekuje samo jedna utakmica sutrašnji dan je bogat programom. Od 1 sat popodne kreću Warriorsi i Wolvesi u svoj meč, da bi u večernjoj satnici nastavili s čak 4 utakmice. Očekujte prenose uživo na našem sajtu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*