Curry torpedirao Vukove

Curry China
twitter

Još jednom u samo nekoliko dana ponovo smo vidjeli susret između Warriorsa i Wolvesa. Ovo je klasični egzibicijski meč, bez obrana. To se moglo videti već u prvoj četvrtini koja je završila 44-36 za Wolvese. Puno koševa, sjajne napadačke akcije i tek pokoja kvalitetna obrambena akcija su obilježile ovaj meč.

Wolvesi su tako uzeli prvu četvrtinu, da bi se u drugoj polako probudio Curry i Warriorsi dolaze do preokreta. Bivši MVP Steph je dominirao u trećoj, postigao je 19 poena samo u toj dionici i praktički prelomio meč. Na kraju je stigao do 40 ubačaja za 30 minuta, s tim da je presedio celu poslednju četvrtinu.

Što se tiče ostalih igrača Ratnika Klay je stigao do 28 poena, dok je Durant ubacio 22. S klupe je opet impresionirao Jordan Bell, koji je ubacio nekoliko poena zaredom u poslednjoj dionici, te na kraju završio na 11 poena za samo 6 minuta.

Početak je bio dobar za Vukove, konce igre su držali Teague i Butler. Ubacili su nekoliko kontri, dok je Towns dosta loše ušao u utakmicu. Puno bolje funkcioniraju s Bjelicom na parketu, nego Gibsonom i Diengom i verujemo da je ovo primetio i Thibs te da će Nemanja dobiti više šanse iduće sezone. Najbolji strelac je na kraju bio Towns sa 17 poena, dok je iza njega bio baš Bjelica sa 7 koševa i jednom od najboljih njegovih utakmica u poslednje vreme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*