Teksaški obračun bez motorne pile

Poslednje predsezonsko veče donosi nam mnoštvo mečeva, čak 12 duela gledat ćemo večeras.

Tačno u ponoć, Jordanovi Hornetsi ukrstit će koplja sa Dallas Mavericksima.

Sat vremena kasnije sastaju se Orlando Magic i Cleveland Cavalierse. Cavsi traže svoju prvu pobedu, ovoga pute bez Lebrona koji će zbog povrede propustiti duel, kao i Isaiah Thomas. Magic igrao dobro, Vučević je solidan, kao i Hezonja koji ulazi sa klupe, a sjajnu partiju u prošlom meču i pobedi protiv Spursa pruio je Jonathon Simmons.

Očajni Knicksi dočekuju Wizzarde, čvrst tim čiji duet Wall – Beal nagoveštava još jednu sjajnu sezonu.

Bullsi koji su iznenadili Cavse u prošlom meču, i za koje je konačno zaigrao Lauri Markkanen dočekuju vrlo dobri tim iz Toronta. Nikola Mirotić bi posle meča pauze mogao zauzeti svoju mesto u timu, dok sigurno nećemo gledati pojačanja iz Wolvsa, Dunna i Lavina.

Poslastica večeri igra se u Teksasu, gde će koplja ukrstiti Houston Rocketsi predvođeni Hardenom, Chrisom Paulom, Gordonom, Andersononom i Capelom, a na drugoj strani gledaćemo Spurse u kojima sjajnu formu pokazuju Lamarcus Aldridge i Danny Green. Odličan je u predsezoni i Lauvergne, tu je Mills, dok sigurno u ovom meču nećemo gledati Leonarda.

Konačno, Memphis našeg Radeta Zagorca dočekuje New Orleans Pelicanse. Biće zanimljivo gledati duel Marca Gasola i DeMarcusa Causinsa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*