Bender opet sjajan, Juka dominirao

Lagan završetak predsezone je imala ekipa iz Arizone. Sunsi su u svojoj posljednjoj utakmici igrali s australskom ekipom iz Brisbanea došli su do lagane pobjede. Vodili su kroz čitav meč, Australci im nisu bili niti blizu, a razlika u kvaliteti je bila očita. Najbolji u redovima Sunsa je bio naš Dragan Bender. Ušao je s klupe i na kraju sjajnom igrom zaslužio najviše minuta na parketu u svom timu. Ubacio je 16 poena uz 9 skokova.

Najefikasniji  je bio Booker koji je ubacio čak 31 poen uz 5 pogođenih trojki, a dobar je bio i Len sa 20 poena i čak 7 blokada.

Kao i Sunsi, Blazersi su se odlučili da posljednji meč ne odigraju s NBA ekipom. Oni su za protivnike imali Maccabi iz Haife, a i oni s lakoćom došli do pobjede. Stotts je koristio samo 9 igrača, svi najbolji osim Juke su dobili poštedu, a i on je odigrao samo 12 minuta. Bili su bez glavnih vedeta, a rezervisti su igrali dosta dobro i već nakon prve četvrtine stigli do +20. Kasnije je bilo samo odrađivanje posla i održavanje prednosti.

Nurkić je u 12 minuta uspio ubaciti 13 poena uz 8 skokova i pokazati dominaciju, dok je najbolji u redovima Blazersa bio Layman sa 24 koša i Goodwin sa 23.

U redovima Maccabia opet je najbolje bilo nama poznato lice, Josh Smith. Iako ulazi s klupe najbolji je igrač ove ekipe, a sada je ubacio 17 poena uz 6 skokova.

 

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Naši u NBA, 2017-18: Dvojac veterana i hrvatski trio željan dokazivanja - Ostatak Sveta
  2. Naši u NBA, 2017-18 (II): Dvojac veterana i hrvatski trio željan dokazivanja - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*