Juka na izlaznim vratima Portlanda?

Početak prošle sezone nije bio sjajan za Nurkića. Forsiranje tandema s Jokiće nije išlo i kada je Nikola proigrao Juka je prešao na klupu. Spas je našao u tradeu s Blazersima i tamo je napokon dobio zasluženu priliku. Tu priliku je itekako iskoristio, bio je jedan od najboljih igrača Blazersa i vrlo brzo postao ljubimac navijača.

Koncem ove sezone ističe mu rookie ugovor i dolazi vrijeme kada bi njegove sjajne igre trebale doći na naplatu. No u Blazersima se nećkaju. -“Nurk je ključan igrač u našim planovima za budućnost, no još mu nećemo ponuditi produženje suradnje.”- izjavio je pomalo kontradiktornu izjavu predsjednik košarkaških operacija Neil Olshley.

S druge strane Nurk je jasan i glasan -“Ja želim biti ovdje, to nije nikakva tajna.”- rekao je nedavno, no kako rok za produženje ističe za 2 dana vrlo vjerovatno do produženja neće doći. Juka će iduće ljeto ispitati tržište slobodnih igrača kao ograničeni slobodni igrač. To znači da Blazersi mogu mečirati svaku ponudu (ukoliko žele) koju dobije Nurkić.

Prošle sezone je potpuno preokrenuo igru Blazersa, bio je iza Lillarda i McColluma uvjerljivo najbolji igrač Blazersa, a u ovu sezonu ulazi u najboljoj formi života. Puno je radio na sebi, skinio dosta kila, a kako vidimo u predsezonskim utakmicama snaga je i dalje tu, no sada izgleda puno brže i lakše.

Slim Boy Juka

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Naši u NBA, 2017 - 2018 (IV): Oni su najveće zvezde i nezamenjivi su u svojim timovima - Ostatak Sveta
  2. Nurkić bi mogao već ove zime zaigrati u paru sa srpskim čarobnjakom - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*