“Platit će me duplo iduće godine”

Jedno od najvećih iznenađenja ovoga ljeta je bio transfer Derricka Rosea u Cavse. Ne toliko zbog izbora kluba, već zbog plaće. On je dobio veteranski minimum u Cavsima, što je daleko od njegove prave vrijednosti. Iako mu je karijera ispunjena povredama, i dalje je Rose kvalitetan igrač. Što i dokazuje u svojim predstavama u ovoj predsezoni.

Trenutno je startni bek u Cavsima i tako će i ostati sve dok se Thomas ne vrati od ozlijede. Bilo je dosta skeptika govoreći da je Rose gotov igrač, no on uporno dokazuje suprotno. Posljednja utakmica protiv Magica je pravi dokaz. Ubacio je samo 9 poena, no to je napravio u samo 9 minuta, a s vremena na vrijeme podseti na njegove stare MVP dane, s ponekim ulazom ili atraktivnim asistom.

Rose je već objasnio zašto je uzeo minimalac. -“Tim sam zapravo uložio u sebe. Želim dokazati da i dalje mogu igrati na najveće nivou, a novac mi trenutno nije bitan. Vidjeti ćete, iduće godine će me morati platiti puno više ukoliko me žele zadržati.”- izjavio je Rose.

Cavsi su svoju predsezonsku avanturu završili pobjedom protiv Magica. Wade je ubacio 15 poena, a Calderon je završio na 18. Kod Magica najbolji je bio Gordon sa 21 poenom, dok su naši bili solidni. Vučević je ubacio 11 poena, a Hezonja samo 3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*