Mamba mentality never stops

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)

Sinoć smo svjedočili užasnoj ozlijedi Gordona Haywarda nakon samo 5 minuta igre. Nezogdno je doskočio nakon pokušaja alley-up i teško ozlijedio zglob lijeve noge. Igrači su bili šokirani, a Gordon je odmah nakon toga iznešen na nosilima s terena.

U svlačionici su ga pregledali doktori obje ekipe, te su mu gotovo svi igrači došli pružiti podršku. Reakcija svih na terenu je bila ista, ogroman šok i nevjerica.

Većina lige je odmah krenula s porukama podrške Haywardu, a među njima su se našli i neki naši igrači.

Gotovo sve NBA zvijezde su uputile riječi podrške Gordonu, no jednu od najljepših poruka mu je poslao jedan od najvećih, Kobe Bryant. Iako on nikada nije doživio ovako tešku povredu, kroz nešto slično je prolazio kada mu je popucala ahilova tetiva. Bio je izvan terena preko godinu dana i vjerujemo da zna u kakvoj se situaciji nalazi Hayward trenutno.

Sreća u nesreći za Haywarda i Kelte je zapravo što je koliko god ružan bio, ovaj prijelom bio čist. Nije došlo do puknuća nikakvih ligamenata, što je svakako dobra vijest, no i dalje je ozlijeda dosta teška i upitan je nastavak sezone za Haywarda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*