Počinje Teomanija

Prva večerašnja utakmica na repertoaru je sudar Bullsa i Raptorsa. Momci iz “Vjetrovitog grada” su imali buran početak sezone. Ostali su bez obje četvorke koje su praktički same sebe izbacile iz stroja. Zbog tuče Portisa i Mirotića spala knjiga na jedno slovo–Markkanena. Mladi rookie iz Finske će minimalno prvih 8 utakmica morati ponijeti najveći teret na poziciji krilnog centra. Raptorsi su kompletni, idu u još jedan pokušaj sa istom jezgrom u osvajanje Istoka, te pokušaj iskoraka u rezultatu od prošlih godina.

Svoj debi će danas imati i trio iz Oklahome, a gdje naći boljeg suparnika od Knicksa. Melo će već u svojoj prvoj utakmici imati priliku za “osvetu” bivšoj ekipi. Iako zapravo Melo nije imao nikakvih sukoba s klubom, već je većina njegovog nezadovoljstva bila upućena prema Jacksonu, kojega više nema. Biće zanimljivo vidjeti kako će se snaći novi “Super trio” i na koji način će ići raspodjela lopti.

Napokon ćemo na djelu moći vidjeti našeg “čarobnjaka” Teodosića. Odmah mu slijedi gradski derbi sa Lakersima. Izraziti favoriti su Clippersi, igraju u puno sastavu, nemaju nekih većih izostanaka te očekuju dobre partije od svojih glavnih vedeta Griffina i Jordana. S druge strane Lakersi su također kompletni. Ball će nastupiti iako su ga u predsezoni čuvali kao suho zlato. Ingram i Lopez su također spremni i sada ćemo vidjeti koliko mogu ovi Lakersi u puno sastavu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*