Grčki princ na košarkaškog kralja, hrvatski snajper na bosansku zvijer

SLAM Online

VEČERAS nas očekuje deset vrlo zanimljivih mečeva, u četvrtoj NBA noći nove sezone. Nadamo se da povreda neće biti a da ćemo svedočiti sjajnim mečevima i indivudalnim potezima.

Ima li bolje uvertira od duela budućeg MVP-a i aktuelnog najboljeg košarkaška na planeti. Sigurno da ne, zato budite uz svoje tablete, telefone i kompjutere u 1 iza ponoći jer na scenu stupaju Giannis the Freak i Lebron the King. Bucksi dočekuju Cavse u duelu u kojem je sve moguće i koji obećava veliku zabavu.

U isto vreme se igra meč Charlottea i Atlante u kojem veliki motiv ima Dwigth Howard, koji – sigurno smo – sprema slatku osvetu svom dojučerašnjem timu.

Sledi due koji obećava, i to dva tima koja su u prvim mečevima bila izuzetno efikasna. Pacersi, našeg Bojana Bogdanovića, sa potpuno renoviranim timom dočekuju čvrste Blazerse našeg Juke, Nurkića. Očekujemo zanimljiv duel, i iako je Portland blagi favorit ovde su sve karte otvorene.

Proces otvara sezonu u svojoj Philadelphiji. Svi su željni dokazivanja. Embiid, Simmons, Fultz, Covington, naš Dario Šarić žele pokazati da dobra igra protiv čvrstih Wizardsa nije bila slučajnost. Ovaj meč dolazi u nikad težem trenutku za Boston. Imaju 0-2 na startu sezone, ostali su bez Haywarda, a možda na ovom meču ne bude igrao ni sjajni Brown. Mogu li Irving, Tatum i co. isplivati iz ove situacije. Ulog je veliki, a Ebiid i ekipa napaljeni.

Konačno, u isto vreme, gledamo duel dva čvrsta tima. Sjajan bekovsi par Wizzarda protiv tornjeva iz Detorita. Nadamo se prvim minutama Bobana Marjanovića u ovoj sezoni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*