Bosanski okršaj u Milwaukeu

Grizzliesi su kao i u većini slučajeva dosada ugodno iznenadili na početku sezone. Odigrali su već svoju prepoznatljivu čvrstu obranu, u napadu dobili neočekivanu pomoć od rookiea Brooksa i Memphis je nadvisio neugodne Pelicanse. Iako su odigrali dobar prvi meč teško da će zadati nekakve veće probleme prvacima. Green i Igouadala vuku sitne povrede, no prema zadnjim informacijama trebali bi biti spremni za večerašnji meč.

Blazersi odlično guraju na početku sezone. U prvoj utakmici su ostvarili jedno super uvjerljivu pobjedu protiv Sunsa, a nastavili u istom ritmu protiv Pacersa. Bekovi Lillard i McCollum su već sada u vrlo dobroj formi, dok se naš Nurkić još uvijek traži. Bucksi su na polovičnom učinku, no njihov najbolji igrač Giannis je u ove prve dvije utakmice istaknuo ozbiljnu kandidaturu za MVP lige. Igra sjajno i protiv vrlo dobrih Kelta i Cavsa je odigrao fantastične utakmice. Ključ za pobjedu Blazersa je pokušati usporiti “Grčkog Boga”.

Osim bosanskog duela koji nas čeka u utakmici Bucksa i Blazersa, trebali smo imati i srpski duel u Denveru. No nažalost Bogdan još uvijek nije spreman za svoj debi, te će Kingsi još jednu utakmicu igrati bez svog beka šutera. Nuggetsi su ispustili pobjedu u prvoj utakmici protiv Jazza, a Joker se dosta mučio sa šutom u toj utakmici. Osim Bogdana kod Kingsa i Jeffersona kod Nuggetsa ekipe bi trebale biti kompletne pred ovaj meč.

Novokomponovani trio iz Oklahome danas ide na Jazzere. Momci iz Utaha opet nemaju sreće s povredama. Hood koji je pokazao dobre igre na početku sezone, opet je doživo povredu i sigurno ga neće biti u ovoj utakmici. Dobra je vijest što se Rubio odlično uklopio u ekipu i već je protiv Wolvesa pružio vrlo dobre igre. Thunderi će biti ozbiljna prijetnja za vrh Zapada. West je nastavio tamo gdje je stao prošle sezone, a George i Melo su pokazali da mogu dijeltii loptu i opet su obojica ubacili preko 20 poena.

Posljednji meč dana je Sunsa i Clippersa. Sunca su katastrofalno ušli u sezoni, prvo su ih Blazersi totalno izdominirali, a onda su ih i Lakersi na krlima Balla uspjeli dobiti. Clippsi s druge strane izgledaju jako dobro. Teo vrlo dobro vodi igru, Griffin je napokon zdrav i to zasada izgleda jako dobro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*