Durant dizao publiku na noge, lepio banane i sa jednom patikom!

U zanimljivom okršaju na Istoku Celticsi su nakon lošeg starta, dva poraza, i šokantne povrede Haywarda uspeli da se konsoliduju i savladaju kao gosti Philadelphiju. U zanimljivom okršaju, zahvaljujući odličnoj četvrtoj deonici (33-20) došli do prve pobede u novoj sezoni. Na kraju je bilo – 102 naspram 92.

Boston je predvodio Irving sa 21 poenom, 6 skokova i 4 asistencije, Horford je dodao 17 poena i 9 skokova, a rookie Tatum 15 poena i 8 skokova.

Na drugoj strani, kod 76ersa, videlo smo dobru partiju Daria Šarića koji je sa klupe postigao 9 poena, uhvatio 10 lopti, i podelio 2 asistencije. Phila se još timski traži i uigrava, i ovoga puta su među najboljima bili Embiid (11 p, 14 sk), Simmons (po 11 p i sk, 5 asistencija), dok je sa 19 poena najefikasniji bio šuter JJ Redick.

Golden Stejt Warriorsi stigli su do prve pobede. Durant je uništio Pelicanse za pobedu svog tima od 128 – 120. Pelicansima nije pomogao ni fantastičan performans ‘tornjeva blizanaca’, Cousinsa i Davisa koji su zajedno imali 70 poena, 31 skok, 10 asistencija i 6 ukradenih lopti!

X faktor bio je Kevin Durant. MVP finala je ubacio 22 poena, uhvatio 8 lopti, ali je imao i jedan rekord karijere – 7 blokada! Splash bross ubacili su 11 trojki, Klay je završio sa 31, a Curry sa 28 poena. Igrao je Draymond Green i ponovo je bio fantastičan – 10 poena, 9 asistencija i 5 skokova.

Nije pomoglo Pelicansima ni to što je tokom jednog napada Durantula ostao i bez patike, jer je onako bosonog uspeo da zalepi protivnika čak dva puta u odbrani i osvoji loptu:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*