Embiide, pokaži m**a!

Bogato košarkaško veče je ispred nas. Nažalost niti jedan od mečeva ne igra se u, za nas, pristojnom terminu. Prvi dueli na programu su u 1.30 iza ponoći.

Hoće li Proces konačno dati rezultate? Predugo smo čekali, a svedočili smo dobrim partijama, no izgubljenim mečevima tima iz Philadelphie. Večeras gostuju u Torontu. Embiida čeka duel sa tvrdim orahom, Jonasom Valanciunasom, dok će priliku za demonstraciju košarkaškog umeća imati Ben Simmons, Dario Šarić i Markele Fultz. Raptorsi su tvrd orah, a DeRozan i Lowry napadači oštrih zuba.

Cavsi nakon dve pobede, ali bez Rosa, dočekuju Orlando. Apsolutni su favoriti, a Lebron, Love, Wade i co. trebaju se čuvati Nikole Vučevića koji igra fantastično na startu sezone.

Goran Dragić će voditi svoj Heat protiv Pacersa Bojana Bogdanovića. Heat je na premijeri izgubio, no u pitanju je odličan tim u kojem Whiteside igra na vrhunskom nivou. Teško će ga biti zaustaviti. Pacersi su iznenađenje, nisu topovska hrana, a Oladipo, Turner i naš Babo znaju kako se nositi u ovakvim mečevima.

Enes Kanter na Bobana Marjanovića. Zvuči sjajno, no pitanje je hoće li gorostas iz Srbije dobiti šansu večera. U prva dva meča ga nismo gledali. Sa druge strane u lošem timu iz New Yorka Kanter ima garantovane minute, ali će mu biti teško protiv Drummonda.

Desetkovani Bullsi dočekuju Chicago. Prilika je da uživamo u majstorijama Markkanena koji je sigurno dobiti dosta minuta. Sa druge strane Spursi bez Leonarda, ali sa odličnim Aldridgeom koji bi ovu sezonu mogao odigrati u vrhunskoj formi, kao pravi lider tima. Spursi su svakako favoriti. Protiv svog dojučerašnjeg kluba većoj minutaži nada se i Goffrey Lauvergne.

‘Rakete’ bez jednog od komandanata, Chrisa Paula, napadaju Mavse. Da li Harden može sam, koliko će mu Gordon, Anderson i Kapela omoći u ovom duelu. Iako to nisu oni Mavsi, ova ekipa zna biti vrlo neugodna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*