Epidemija ozlijeda se nastavlja

Nažalost početak ove NBA sezone je obilježen ozlijedama. Prvo je nastradao Hayward samo 5 minuta nakon početka sezone, Lin je idući dan ozlijedio koljeno i također je out za sezonu, a “epidemija” se nastavila sinoć sa Roseom i Hoodom koji će “srećom” izbivati samo nekoliko tjedana.

Cavsi ostali bez MVP pojačanja

Svi ovi igraču su svoje ozlijede doživjeli u regularnoj sezoni, no neki igrači već duže vrijeme vuku svoje probleme. Prvi je Paul koji će biti out oko mjesec dana, a iako je igrao prvu utakmicu s Warriorsima, probleme s koljenom vuče još od predsezone. Nije mogao igrati posljednjih nekoliko minuta prve utakmice, nakon toga je propustio drugi meč svojih Raketa a sada je objavljeno da ga nema oko mjesec dana.

‘Rakete’ ostale bez pilota

Idući u nizu je najbolji igrač Spursa Khawi Leonard. Imao je problema sa zglobom još tijekom prošlogodišnjeg playoffa, a onda ga je dokrajčio Zaza Pachulia i izbacio Leonarda iz ostatka serije. Zaliječio je zglob, no sada muku muči s kvadricepsom. Propustio je već nekoliko utakmica predsezone, nakon toga je objavljeno da će propustiti početak sezone, no nije bilo nikakvih detaljnih informacija koliko dugo bi mogao izbivati. No, sada je izašla snimka Leonarda kako se pokušava popeti stepenicama u avion Spursa i nije nimalo dobro izgledalo.

Nije mogao normalno hodati i prema ovome čini se da bi ipak mogao propustiti malo više od jedne-dvije utakmice. Pop i Spursi su poznati po tome da ne vole žuriti s povratkom svojih ozlijeđenih igrača, tako da možemo očekivati kako će isti princip primjeniti i s Leonardom. On je još jedan u nizu igrača koje nećemo imati priliku gledati neko vrijeme na NBA parketima. Samo se nadamo da je ova “epidemija” završena i da više nećemo morati gledati strašne scene kao one s Haywardom i Linom.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pop zabrinut za najboljeg igrača - Ostatak Sveta
  2. "Takvu povredu nisam vidio u životu" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*