Nurk bolji od Bojana, Bjelica napokon dobio šansu

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Ron Hoskins/NBAE via Getty Images)

Raspucani McCollum i Lillard su bili previše za Pacerse koji su bili oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Milesa Turnera. Od početka su Blazersi bili u kontroli, a do veće prednosti su došli u drugoj četvrtini kada je Turner sam ubacio preko 10 poena i vodio ekipu. Bojan je pokušavao izvana ostaviti Pacerse u igru, no nije dobio veliku pomoć suigrača, pa Blazersi odlaze na odmor s prednošću.

Do kraja se nisu osvrtali, Pacersi nisu imali rješenje za McColluma koji je ubacio 28 poena uz odličan 12/18 šut, a tome je dodao i 7 skokova. Pod obručem je dominirao Aminu sa 16 poena i isto toliko skokova, a Nurkić je u smanjenoj minutaži bio solidan sa 11 poena i 3 asista.

U dresu Pacersa Oladipo je još jednom bio ponajbolji u svojoj ekipi. Ovaj puta je ubacio 17 poena, no za to mu je trebalo isto toliko šuteva. Rookiea Leaf je imao dobro šutersko veče, pa je ubacio 17 poena, uz 2 pogođene trojke. Babo je bio solidan, ubacio je 11 poena i tome dodao 4 skoka.

Wolvesi su došli do svoje prve pobjede nakon početnog poraza od Spursa. Dvorana je bila dupke puna, prvi puta da je rasprodana još od 2012. godine na otvorenju. U sjajnoj atmosferi Vukovi su na kraju uspjeli slomiti otpor neugodnih Jazzera, a junak utakmice je bio novopridoški Crawford. Ubacio je svih svojih 17 poena u posljednjoj četvrtini, te je stavio trojku pola minute prije kraja koja je prelomila susret.

Wiggins je dodao 21 poena, a Towns je imao double double sa 20 koševa i 10 skokova. Bjelica je napokon dobio malo više minuta i to je odmah sjajno iskoristio. Za 13 minuta je ubacio 10 poena uz 5 skokova.

U svojoj prvoj utakmici u povratku u Minnestou Rubio je odigrao sjajan meč. Ubacio je 19 poena, od toga 10 vezanih u posljednjoj četvrtini, a tome je dodao i 10 asista. Hood se nažalost opet ozlijedio, čovjek ne može nikako ostati u komad. Do tada je u 24 minute ubacio 20 poena uz 4 asista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*