Bogdanovi debi

Nakon iznenađenja protiv Grizzliesa kada su u nervoznoj završnici ostali bez Duranta i Currya, a na kraju i bez pobjede, Warriorsi danas imaju lakši zadatak protiv Mavsa. Trebali bi biti kompletni, Casspi se oporavio od povrede i idu na Dirka sa svim snagama. Smith Jr. se također oporavio kod Mavsa i rookie play bi trebao biti spreman za borbu s Curryem.

Jokić i Nuggetsi nakon relativno lagane pobjede protiv Kingsa imaju već malo teži zadatak protiv jedne od najbolji ekipa Istoka Wizardsa. Wall, Beal i ekipa su imali dobar start sezone, pobijedili su u obje utakmica uz solidnu igru svog bekovskog para. Nuggetsi će imati velikih problema s njima, no isto tako s druge strane bi centarska linija Jokić Millsap trebala raditi dosta problema Wizardsima u reketu. Gortat i Mahimni su prespori da čuvaju Jokera, a već s Millsapom su već imali dosta problema u prošlom playoffu dok je još igrao za Hawkse.

Napokon će debitirati Bogdan Bogdanović. Oporavio se od povrede zgloba i biti će u sastavu za utakmicu protiv Sunsa. Ekipa iz Arizone je u totalnom raspadu. Očajan start sezone ih je doveo do otpuštanja trenera Watsona, Bledsloe traži trade i neće ga biti večeras u sastavu, tako da bi Kingsi trebali doći do pobjede. Pokazali su se u solidnom svjetlu ove sezone i povratkom Bogdana dobijaju još jednu jaku opciju izvana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*