Može li Process do prve pobjede?

Sixersi su unatoč solidnim igrama i dalje na 0 pobjeda u ovoj sezoni. Embiid i Simmons su se pokazali u dobrom svjetlu, no Sixersi nikako da osjete slast pobjede u ovoj sezoni. Danas igraju protiv solidnih Pistonsa koji su na pozitivnom scoreu. To najviše duguju Tobiasu Harrisu koji igra sjajno na ovom otvaranju sezone. Zabija nešto više od 24 poena u prosjeku i najbolji je u redovima Pistonsa. Iako je govorio da će Bobi dobiti svoje šanse ove sezone, zasada ne ispunjava obećanje. Bobi nikako da dobije minute, rađe igra s Leuerom na petici.

Goran i Heat nakon pobjede protiv Pacersa idu po nastavak dobrih igara protiv Hawksa. Ovo bi trebala biti garantirana pobjeda, jer Hawksi danas igraju bez glavnog igrača, Dennisa Schroedera koji je sinoć protiv Netsa iskrenuo zglob i neće ga biti neko vrijeme. Ovo bi trebala biti lagana utakmica za Heat, jer su kvalitetom nekoliko razina iznad Atlante.

Grizzliesi su iznenadili Warriorse neki dan, mogu li ponoviti dobre igre i protiv Rocketsa, nominalno druge ekipe Zapada. Paul je i dalje povređen, te ga neće biti pa će teret organizacije pasti na Hardena. No on je navikao tako igrati prošle sezone, pa ne vjerujemo da će biti prevelikih problema. Ključan duel bi mogao biti Gasol-Capela/Nene. Marc je odigrao izvrsno protiv Warriorsa, polako hvata dobru formu, a iznenadio je i rookie Brooks koji je nadomjestio slabiji učinak Conleya.

Giannis postaje legitnimni MVP kandidat. Ozbiljno je shvatio Kobeov izazov prije početka sezone, te izgleda kao čovjek na misiji. Igra nevjerovatno, praktički je sam donio pobjedu protiv Blazersa, ključnom ukradenom loptom i blokadom, a uz to je nosio igru Bucksa cijelu utakmicu. Hornetsi se snalaze bez Batuma, a Howard je napokon nešto odigrao. Zasada se čini kako mu Hornetsi najviše odgovaraju od svih njegovih ekipa i čini se kako bi mogao imati vrlo dobru sezonu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*