Duel dva najugodnija iznenađenja lige

Večer otvaraju ekipe koje su nas dosada najugodnije iznenadile. Magic je predvođen sjajnim Vučevićem već uzeo skalp Lebronu i Cavsima i napokon izgledaju kao ozbiljna ekipa. Vogel je uvidio da je Vuč zapravo njihovo najbolje napadačko oružje i sada napokon napada kroz njega. To mu se višestruko isplatilo, a Vuč zasada pruža najbolje partije karijere. Hezonja je također dosta napredovao ovo ljeto, odlično ga je iskoristio i sada napokon uživa u minutama koje je zaslužio. Netsi su s druge strane ostali bez bitne karike, Lina no Russell pokazuje da su ga se Lakersi ipak prelako odrekli. Povećale su mu se ovlasti i on to višestruko vraća. Ko bi rekao prošle sezone da ćemo od Netsa i Magica gledati ovako dobre igre.

Cavsi u promjenjenoj startnoj postavi sa Smithom idu na Bullse. Stanje i atmosfera u Bullsima je u najboljem slučaju klimava. Rotacija na bekovima im je vjerovatno najgora u ligi, a Portis i Mirotić su sami sebe isključili na minmalno 8 utakmica. U ovom sastavu nemaju šta tražiti protiv Lebrona i Cavsa.

Kelti se polako oporavljaju od šoka s početka sezone i dolaze na svoje. U Knicksima standardna situacija, nikad mira u New Yorku. Porzingis je nedavno izjavio kako ukoliko ga žele i dalje gledati u dresu Knicksa moraju početi s dovođenjem pojačanja. Sada su u pričama za beka Sunsa Bledsoea, no teško da će se odreći mladih igrača koje imaju na raspolaganju, a Sunsi na njima inzistiraju. Ovo bi po svemu sudeći trebala biti lagana utakmica za Kelte, trebaju pronaći načina da zatvore Porzignisa i to je već pola posla odrađeno.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*