“Šefe, sve je pod kontrolom”

Popova mašinerija i dalje melje. Iako bez dva ključna igrača u Leonardu i Parkeru Spursi još uvijek u ovoj sezoni ne znaju za poraz. Sinoć su pali Raptorsi u jako zanimljivoj utakmici. Tekma je bila u egalu gotovo čitavo vrijeme, a napetost je bila velika. Kulminiralo je 3 i pol minute prije kraja kada su se Ibaka i Aldridge pokačili nakon jedne borbe za poziciju pod košem. Ibaka je podigao lakat, a Lamarcus ga je odgurnuo, te su obojica dobili tehničke greške.

Tu u priču upada novi “dijamant” Spursa Dejonte Murray. Igrač druge godine se ponio u maniri puno iskusnije igrača i išao je smiriti Lamarcusa. Čak je i Pop prišao kako bi smirio svog centra, na što je Murray samo odmahnuo rukom prema Popu i rekao -“Šefe, sve je pod kontrolom.”-.

Iskusni stručnjak se samo nasmijao i to je bio odličan potez. Aldridge se smirio i nedugo nakon toga izborio Ibakin 6. faul i pogodio faul koš što je podiglo ekipu i tako su prelomili meč.

Aldridge je završio na 20 poena uz 8 skokova, a prava zvijezda je bio ranije spomenuti Murray. Osim što je smirio Lamarusa ubacio je 16 poena, te pokupio čak 14 skokova i tome dodao 6 asista. Odlična predstava mladog beka, još jednoga kojega su Spursi iskopali iz dubine. Raptorsi su bili bez prvog centra Valančiunasa, što se pokazalo kao ogroman problem. Spursi su ih bez problema nadskakali i skupili preko 20 skokova više od Kanađana. Derozan je ubacio 28 poena, no nitko mu se nije pridružio. Lowry je stao na 8 koševa, a jedino su Ibaka i Miles ubacili po 13 poena.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*