“Bio sam budala”

DeMarcus Cousins je dugo vremena bio kamen temeljac Kingsa. Bio je njihov glavni igrač oko kojega se sve vrtilo, no njihov rastanak je u najmanju ruku bio ružan. Razmjenili su ga nedugo nakon što su mu dali garanciju da ne ide nigdje. Uz to saznao je da ide u Pelicanse kada je davao intervju za vrijeme Allstara.

Sada kada su se stvari malo slegle Boogie je pričao o Kingsima. -“Moja najveća pogreška je bila što nisam otišao kada sam mogao. Imao sam šansu ali je nisam htio iskoristiti. Probao sam naći načina da stvari funkcioniraju, bio sam- ajmo reći tvrdoglav i lojalan. Trebao sam otići kada sam mogao i onda bi sve ovo izbjegli”- iskren je bio Boogie.

Svašta se može reći za njega. Ima “ludu” glavu zbog koje je napravio uvjerljivo najviše tehničkih grešaka od aktivnih igrača u ligi. Dosta često je bio “izvan” utakmice, što je uvelike usporavalo njegov neosporni talent. No u Kingsima je često morao razmišljati o stvarima koje nisu vezane uz košarku. Počevši od sukoba s trenerom Karlom, pa do toga da ga svi smatraju za spasitelja Kingsa, dok uprava nije uradila ništa kako bi ojačala ekipu.

Sutra navečer će Boogie prvi puta doći sa novom ekipom u Sacrametno. Vjerovatno neće imati topli doček, no vjerujemo da će Boogie sutra dati sve od sebe protiv bivše ekipe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*