Pelicansi izgubili meč i svoju prvu zvezdu

Twitter

CJ McCollum postigao je 23 poena i tako bio najzaslužniji za novu pobedu Blazersa, 103 – 93, ovog puta nad timom iz New Orleansa. Damian Lillard i Evan Turner postigli su po 13 poena, a Blazersi su nakon 17. uzastopne pobede kod kuće sada na 3-1 u ovoj sezoni.

DeMarcus Cousins je dominirao. Popularni Boogie postigao je 39 poena, uz 13 skokova, za njegov četvrti double double u sezoni. Cousins je zadavao mnogo muke Jusufu Nurkiću koji je zbog ranih faulova igrao ograničeno – za 20 minuta postigao je 12 poena i uhvatio 7 lopti.

Gledali smo neizvesnu borbu, a presudni momenat desio se polovinom četvrte deonice kada je prvo McCollum postigao trojku za 87-81, potom je Lillard mini serijom povisio na činilo se nedostižnih 92 – 81. No usledila je serija od 10-0 Pelicansa i 92-91 4 minute pred kraj. Lillard je fauliran pri utu za tri, bio je precizan i bila je to uveritra za seriju koja je Blazersima donela pobedu.

Osim poraza, Pelicanse boli i gubitak najboljeg igrača, Anthonya Davisa koji je nakon 5 minuta napustio meč zbog problema sa kolenom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*