Šuterski duel Bjelice i Bogdanovića, Pacersi su napravili čudo!

‘Otpisani’ košarkaši Indiane nastavljaju sa prijatnim iznenađenjima. Jutros su izrešetali Wolvse na njihovom terenu, pobedili ih sa 130 – 107, najviše zahvaljujući furioznom drugom poluvremenu koje su dobili sa + 23, i njihovom velikom savezniku šutu koji je iznosio čak – 66.7 % iz igre. Kada neka ekipa šutira tako protiv vas, šanse za egal ili pobedu si minimalne. Wolvsi su imali tek 48 %.

Uživali smo u šuterskom buđenju Bojana Bogdanovića i vrlo borbenoj roli Nemanje Bjelice. Hrvatski šuter je bio treći strelac svoga tima sa 19 poena i 5 skokova. Efikasniji su bili samo Oladipo sa 28 i Joseph sa 21 poenom. Daren Colison je sa 15 poena i 16 asistencija bio jedan od ključnih za trijumf.

Nemanja Bjelica je dobio veću minutažu, a za 25 minuta 18 puta je poentirao, postigao je 4 trojke iz 8 pokušaja. Od njega je efikasniji bio samo Towns sa 28 poena i 7 skokova. Na ovom meču nije igrao Jimmy Bulter, a zakazali su Wiggins (7 p) i Teague (2 p, 7 as) kojih nije bilo nigde kada se trebao lomiti rezultat:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*