Top5: Učinak naših 24/10/2017

1 Nikola Jokić

Najbolja partija ove sezone za Jokića. Bio je prava noćna mora za Gortata, a za razliku od utakmice prije ovu je sada bio najbolji strijelac ekipe. Gađao je odlično izvana, bio 100%-tan za tri poena, dok je dosta koševa zabio i ispod obruča. Ubilježio je vrlo dobrih 5 asista, a jedina mrlja je bila tehnička pred sam kraj utakmice koja je u najmanju ruku prestrogo dosuđena. Tako Nikola svoju najbolju partiju sezone nije okrunio pobjedom, no dao je naznaku boljih igara.

2 Goran Dragić

Dragon i Vrelina nisu imali prevelikih problema sa jednom od najslabiji ekipa Istoka Hawksima. Goran je bio jedan od najboljih u svom timu, no opet je odigrao malo lošiju partiju od onoga na što nas je navikao. Šut ga baš nije služio, pogotovo s poludistance gdje je promašio gotovo sve, a zabrinjavajuće je gađao bacanja. Samo 50%. Bio je dodavački raspoložen, podijelio je 6 asista i to je bilo i više nego dovoljno za pobjedu nad Hawksima.

3 Bojan Bogdanović

Bojanu očito jako odgovara ovaj brzi stil kojim igraju Pacersi. Bio je nezaustavljiv protiv Wolvesa, pogađao je odakle je htio. Promašio je samo 3 šuta tokom čitave utakmice. Bio je odličan s poludistance odakle je bio nepogrešiv, trojke ga baš i nisu slušale, no nadoknadio je to s nekoliko ulaza. Na kraju se zaustavio na 19 poena uz preko 70% šuta iz igre.

4 Nemanja Bjelica

Napokon veća minutaža za Belog i odmah je pružio odličnu partiju. U šuterskom duelu s Bojanom ipak je izvukao deblji kraj. No bio je jedan od najboljih igrala Wolvesa i pokazao je Vogelu ko je najbolji igrač s klupe. Pogodio je čak 4 trojke i time dokazao da je najbolji strecth igrač u ekipi, a ni obranu nije zanemario. Najbolja utakmica Beloga ove sezone i drago nam je da je napokon prevazišao sve povrede i da je napokon 100% zdrav.

5 Mirza Teletović

Mirze dugo nije bio na našim listama, a sada se napokon vratio. I to radeći ono što najbolje znao, šutiranjem trojki. Ubacio je čak 5 trojki u pobedi protiv Hornetsa. Sjajno je koristio prostor koji mu je oslobodio Giannis i čini nam se da je napokon proradio. U posljednje dvije utakmice ima odlične postotke šuta, a pogotovo u ovoj protiv Hornetsa kada ih je tropedirao sa 5 trojki. Sakupio je i 5 skokova u obrani za njegovu najbolju utakmicu ove sezone.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*