“Večeras nemam milosti”

(Photo by Rob Carr/Getty Images)

U prvih nekoliko mečeva vidjeli smo pravi preporod nekada najboljeg centra lige Dwighta Howarda. Odlično se uklopio u Hornetse, te bilježi stvarno impresivne brojke. Protivnik mu je danas Nikola Jokić koji se napokon probudio nakon nekoliko slabijih mečeva. Nuggetsi su izgubili već dvije utakmice, no u obje su imali sve u svojim rukama i tek na kraju ispustili pobjedu.

Sinoć su Wolvesi izgubili od Pacersa, no Bjelica je odigrao najbolju utakmicu sezone. Odlično je šutirao i bio prava opasnost za obranu Pacersa. Nažalost Stan ne ispunjava svoje obećanje prije početka sezone. Ne samo da ga ne ispunjava već Boban Marjanović više nije ni u sastavu. Službene povrede nema, Bobi je zdrav, samo Stan ga ne koristi. Nadamo se promjeni klub, jer očito u ovim (raspalim) Pistonsima ne može doći do svoje zaslužene šanse.

Rakete su i dalje bez Paula kojega neće biti na parketu još neko vrijeme. No, Eric Gordon se pobrinuo da uopće ne razmišljaju o Paulu. Sjajni bek je još više podigao svoju razinu igre, najbolji je igrač Raketa u ovih nekoliko utakmica i samo ga jedan stvar može spriječiti da obrani titulu najboljeg šestog igrača lige. To je da ga D’Antoni prebaci u startnu petorku. Sixersi će već po navici biti bez svog prvog picka. Fultz će zbog problema s ramenom presjediti za početak iduće tri utakmice. Ostala ekipa je zdrava i spremna.

Čarobnjaci večeras idu na Lakerse, a najbolji od njih John Wall se posebno namjerio na rookiea Lakersa Lonza Balla. Mladi play je na udaru kritika, najviše zbog svog brbljivog oca, a posebno se zamjerio Wallu koji je rekao kako neće imati milosti prema rookieu. Lavar je prije nekoliko dana već zaprijetio Wallu i rekao kako njegov sin ne gubi dva puta u istom tjednu. Wallu to nije baš najbolje sjelo, a Lavar je vjerovatno napravio veliku glupost. John je jedan od najboljih playeva lige i bez neke posebne motivacije, no sada kada je dodatno motiviran možemo stvarno očekivati kako neće imati milosti prema Lonzu i Lakersima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*