Triple double revija

Da Cavsima neće biti lako pokazale su uvodne utakmice, a definitivno je potrvdio sinožni poraz od Netsa, 107 – 112. Iako bez D’Angela Russella, timskom igrom tim iz Brooklyna stigao je do nove pobede. Sa 22 poena predvodio ih je Dinwidie, po 19 postigli su Crabbe i Hollis-Jefferson.

Cavsima nije bio dovoljan ni sjajan meč Lebrona Jamesa koji je zaršio sa triple doublom, 29 poena, 10 skokova i 13 asistencija. Uz njega najefikasniji bili su Korver sa 22, Green sa 18 i Love sa 15 poena i 12 skokova.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Cavsi su otišli na odmor sa blagom prednosti, Brooklyn je stvorio +11 u trećoj deonici, nakon čega gledamo neizesnost u samom finišu koja je pripala domaćinu. Cavsima je ovo drugi poraz u sezoni, koliko imaju i Netsi.

Svojim drugim ovosezonskim triple doublom, Russell Westbrook (28 poena, 10 skokova i 16 asistencija) nije ostavio mnogo prostora za neizvesnost u duelu OKC-a i Pacersa. OKC je dobio 114 – 96. Podršku su MVP-u pružili Anthony (28 poena i 10 skokova) kao i centar Steven Adams (17 poena i 11 skokova).

Oladpio je dominirao kod Pacersa (35 poena), dok je Bojan Bogdanović imao slabije veče – za 28 minuta na parketu postigao četiri poena uz po dva skoka i asistencije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*