Lue na Cousina i Davisa odgovara Loveom i Thompsonom

Samo Tyron Lue zna i prepoznaje svoju genijalnu trenersku taktiku. Njegovi eksperimenti sa stavljanjem Lova na peticu, JR Smitha na klupu pa Lebrona na playa, nisu doneli rezultate timu. Cavsi su na bledih 3-2, ne igraju dobro i fanovi se već pitaju – dokle. Večeras ih čeka težak zadatak, idu na noge Obrvi i Boogiju u New Orleans, a Lue se vraća starom receptu koji glasi – Rose, Smith, Lebron, Love, Thomspon.

Dragon i Heat dočekuju ‘usijani’ Boston. Irving igra fenomenalno, nemoguće ga je čuvati a sve su bolji Tatum i Brown. Dragon kod Heata igra odlično no bez Hassana Whitesidea i sa ovakvim Celtima trebaće im večeras čarolija.

Bullsi dočekuju Oklahomu, rasterećeni i bez imperativa. A takvi mogu biti vrlo opasni po Oklahomu koja ne igra timski, niti rezulatski opravdava epitet novog ‘supertima’. Nakon dva ‘ugriza’ vukova sada im je izuzetno važno da se vade protiv Chicaga.

Zanimljiv duel igra se u Memphisu gde tradicionalno čvrsti Grizliji dočekuju raspucane Rocketse, koje predvode odlični Harden, sjajni Gordon uz podršku Andersona i Capele.

Dario Šarić za sada igra vrlo skromno i u timu 76ersa ima epizodnu ulogu. Simmons je prvo ime tima, prate ga Embiid, JJ Redick, Covington… Večeras u Dallasu jure svoju drugu pobedu. Igrama su zadovoljili, fale samo rezultati.

Rubio i Gobert će večeras voditi svoj Utah u novu bitku protiv Lakersa koji igraju atraktivno ali još uvek ne i timski zrelo. Ball, Kuzma, predvođeni iskusnim Randlom, Lopezom, juriće novo iznenađenje večeras.

Jusuf Nurkić, Dame Lillard i McCollum će nakon šokantnog poraza od Clippsa večeras imati lakši posao. Bolji su od Sunsa, mada ova mlada ekipa može iznenaditi. Nakon tri katastrofalna poraza i smene trenera sada su na 2-0 i mogu biti samo bolji kada pogledamo start ove sezone.

Konačno, poslednji duel večeri igraju za sada jedini tim sa 100% učinkom, LA Clippersi i Detroit Pistonsi. Beverley sjajni diriguje igrom tima iz LA, podršku mu daju Williams i nešto manje Rivers, dok su na frontcourt pozicija dominantni Griffin i Jordan, uz podršku Gallinarija sa krila. Možda bi Marjanović mogao biti tajno oružje Van Gundya u borbi protiv diva Jordana, no ni Andre Drummond nije neko kome takav duel ne izgleda primamljivo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*