Dragić nezadovoljan ulaskom Heata u ovu sezonu

Momci iz South Beacha nisu krenuli očekivano u novu sezonu. Istina u većini utakmicu su bili bez Whitesidea, no nikako ne žele da im se desi prošla godina kada su upropastili sezonu lošim prvim dijelom. Na kraju im niti najbolji score lige nije pomogao da stignu do playoffa, a Dragić ne želi da se to ponovo desi. Organiziran je sastanak među igračima, a glavnu riječ su imali kapiteni Dragić, J.Johnson i Haslem. Cilj je bio probuditi ekipu, a danas protiv neugodnih Wolvesa ćemo vidjeti jeli upalilo.

Porzingsi vs Jokić, duel dva možda i najveća europska prospekta u NBA. Obje ekipe su slavile u svojim zadnjim duelima, a Nuggetsi polako dižu formu. Knicksi su iznenadili očajne Cavse koji sada imaju gori defenzivni rating nego Sunsu, koji su doživjeli dva debakla u prve tri utakmice. Nuggetsi polako uigravaju ekipu, Jokića i Millsapa te to već počinje ličiti na nešto. Ostaje za vidjeti jesu li Knicksi napokon na dobrom putu ili je ona pobjeda ipak bila više do krize Cavsa.

Duel koji je Eric Gordon riješio prije nekoliko dana. Rakete opet idu na Sixerse. Ovaj puta će morati tražiti drugog junaka, Gordona nema na raspolaganju za večerašnju utakmicu. Još uvijek se nije oporavio od bolesti, te će sada netko drugi morati preuzeti taj zadnji šut, ukoliko do njega i dođe. Sixersi nastavljaju svoje prokletstvo drafta, Fultza nema na neodređeno vrijeme i pitanje je kada će se vratiti. No kako je igrao, i u kakvom je stanju njegovo rame i bolje da ga nema na parketu.

Magic je nedavno doživio prvi poraz i to od Hornetsa, a večeras ih opet čeka težak zadatak. Vučević se mora suprotstaviti najboljem frontcourtu lige, Davisu i Cousinsu. Oba tornja su u sjajnoj formi, Davis se jako brzo oporavio od povrede i nedavno su stradali Cavsi. I to dosta jako. Boogie je imao utakmicu sezone protiv bivših poslodavaca Kingsa kada ih je totalno demolirao i ovu Pelikani izgledaju dosta dobro.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*