Bullsi idu po Dončića

Nakon turbulentnog ulaska u sezonu koji je obilježen sukobom Mirotića i Portisa, napokon jedna vijest koja će razveseliti navijače Bullsa. GM Bullsa Gar Forman ide na europsku turneju sa samo jednim zadatkom, skautiranje Luke Dončića. Mladi Slovenac je već duže vrijeme ozbiljno na radaru NBA ekipa, a nevjerovatnim ulaskom u ovu sezonu je još više povisio svoju “cijenu”.

Luka je uzeo MVP nagradu za listopad s nekoliko sjajnih predstava, a uz to je bio jedan od najboljih igrača nedavnog osvajača Eurobasketa Slovenije. Europski prospekti su sve cjenjeniji u NBA, počelo je s Porzingisom koji je novi vođa Knicksa, a na prošlom draftu su baš Bullsi odlučili uzeti visokog Finca Markkanena. On se također pokazao u sjajnom svjetlu tako da Bullsi žele nastaviti tim putem.

Europa se klanja Slovencu!

Očajnim ulaskom u sezonu imati će velike šanse za TOP 3 pick na idućem draftu, a izgleda da su odredili svoju glavnu metu- Luka Dončić. Ako uzmu Luku koji može čak i NBA nivou igrati playmakera, Lavine će doći na svoju prirodnu poziciju beka šutera, te uz Markkanena činiti okosnicu ekipu u idućih nekoliko godina. S ovim bi Bullsi imali budućnost i čini se da napokon stvari napokon kreću na bolje u “Vjetrovitom gradu”.

1 Trackback / Pingback

  1. Ego će te koštati uspjeha - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*