Sudar Bogdanovića

Dvojica prezimenjaka će večeras odmjeriti snage u duelu Pacersa i Kingsa. Indiana je odlično krenula u sezonu i to bez pomoći nominalno prvog igrača Mylesa Turnera, koji se još uvijek oporavlja od potresa mozga. Oladipo je preuzeo uzde ekipe i zasada igra sjajno. Osvojio je nagradu za igrača tjedna Istočne konferencije, i uz to je bio glavni “krivac” za pobjedu protiv Spursa. Bojan se polako privikava na ovaj sistem Pacersa, počeo je vrlo dobro šutirati i čini se da od njega možemo očekivati sve bolje i bolje igre. Kingsi s druge strane igraju očajno. Doživjeli su “tamburanje” od Wizardsa neki dan, a jedini je Bogdan bio svjetla točka. On se vrlo dobro privikava na Ligu, čak je izjavio da je očekivao da će mu biti puno teže. Nažalost Kingsima ne ide tako sjajno kao njemu i morati će se brzo trgnuti.

Triano je oživio Sunse. To se najbolje vidjelo u utakmici protiv Blazersa. Igrali su egal s njima, s tim da su samo nekoliko dana prije doživjeli debakl od iste ekipe na otvaranju sezone. I kod novog trenera Bender igra dosta bitnu ulogu. Minutaža je tu, igra preko 20 minuta a igre su sve bolje i bolje. Danas idu na Netse ekipa koje je ugodno iznenadila, pogotovo Russell koji pokazuje da može biti vođa i da su ga se Lakersi možda ipak malo prerano odrekli.

Derbi večeri pripada utakmici Bucksa i Thundera. Sudar dva čuda prirode, Westbrooka i Giannisa. Grk je zasada MVP lige, igra na  nevjerovatnoj razini, nosi ekipu na svojim leđima. Mirza je napokon proigrao, počeo je pogađati šuteve, glavni razlog zbog kojega su ga Bucksi doveli. Thunderi se još uvijek pronalaze, Melo i George se trude no nisu se skroz uklopili i čini se da će im ipak trebati duže od očekivanog da se uigraju.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*