Top 5: Učinak naših za 29/10 i 30/10/2017

1 Nikola Jokić

Prošli puta Joker je napravio pravi show u MSQ. Ubilježio je rekord karijere od 40 poena i totalno razvalio Knickse. Ovaj puta je bio malo lošiji, no i dalje je bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi. 28 poena uz čak 6 trojki, Kanter i Zingis su imali velikih problema s njim. Nisu ga stizali pokriti izvana, a Nikola je to odlično koristio i zatpao koš Knicksa. Ovaj puta nije asistirao kao inače, samo 2 dodavanja, a u obrani se uklopio u sivilo svoje ekipe.

2 Nikola Vučević

Vuč se odlično nosio s Twin Towersima Pelicansa. Razvlačio je reket šutom, otvarao prostor svojim suigračima i bio ključan faktor za još jednu pobjedu Magica. Šutirao je vrlo dobro, pogodio je samo jednu trojku no bio je konstantno opasan po koš. Obrana solidna, kolko god je mogao protiv sile u reketu koju imaju Pelikani. Nastavak dobre forme Vučevića i Magica.

3 Bojan Bogdanović

Babo se odlično snalazi u Pacersima. Odgovara mu stil kojim igraju, dosta brzo s puno šuteva i Babo trenutno uživa. Protiv Spursa sve je šuteve pogodio u prvom dijelu, držao je Pacerse u igri. 3 trojke, a kako su prepoznali da mu moraju izlaziti na šut, odlično je i asistirao kada je navukao obranu na sebe. Na kraju je popravio bitan zicer koji je ispao Collinsonu i jedan je od zaslužnijih za veliku pobjedu Pacersa na Spursima.

4 Goran Dragić

Heat na kraju nije izdržao protiv Wolvesa iako su vodili dobrim djelom meča. Dragon je odigrao vrlo dobru allround utakmicu i bio čovjek s najvećom minutažom u svojoj ekipi. Šut ga baš i nije služio, promašio je 3 trojke, a pogodio samo jednu. Dosta je koševa zabio na ulaz i oko reketa, a solidno je i upošljavao suigrače s 5 asista. Imao je 6 izgubljenih lopti i to je bio njegov najveći problem u ovoj utakmici.

5 Bogdan Bogdanović

U katastrofalnoj partiji Kingsa ipak je bila jedna pozitivna stvar, a to je Bogdan. Bio je gotovo nepogrešiv u napadu, pogodio je skoro sve šuteve, a bio je i jedan od rijetkih koji je igrao obranu. Ukrao je 4 lopte, no dobra Bogdanova igra nije bila dovoljna da Kingsi izbjegnu debakl protiv Wizardsa.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*